onze missie

Wij helpen ambitieuze technische bedrijven verder te groeien, door te zorgen voor online succes. Wij creëren een ijzersterk totaalplaatje wat dit succes voor de komende jaren waarborgt.

De afgelopen jaren hebben wij gezien dat mensen in de techniek vaak niet bezig zijn met de wereld van marketing. Van verschillende klanten hoorden wij ook dat ze juist slechte ervaringen hebben met marketingbureaus omdat zij vaak weinig weet hebben van wat er in de techniek afspeelt.

Wij zijn van mening dat een marketingbureau moet ontzorgen. Zij moeten aanvoelen wat er speelt binnen uw markt. Op dezelfde lijn zitten met de klant is essentieel om samen tot een goede marketingstrategie te komen. Chris heeft tijdens zijn studie gewerkt als lasser, zetter en constructiemedewerker. Hierdoor zijn we bekend met de bewerkingstechnieken en materialen in de maakindustrie. Het scheelt kostbare tijd en energie voor u om dit niet uit te hoeven leggen bij het bespreken van de voor u op maat gemaakte marketingstrategie.

 

Groeien doe je samen!

Chris van den Brug​

Eigenaar/marketing manager
Ik heb passie voor techniek!

Graag kom ik bij de klant langs om te adviseren over de online mogelijkheden, om zo een juiste online strategie op te zetten voor elk bedrijf.

 

VMBO Metaal Techniek 
MBO Marketing 
HBO Commerciële Economie
 – Minor Online Marketing
LOI specialisme Online Marketing

Signature