Alles wat je nog hebt voor online succes!

01

web design

We vertalen jouw huisstijl naar een sterke online identiteit. Speciaal ontworpen voor jouw doelgroep en doelstellingen.

02

Social media marketing

Met Online-industrie bent  u minder tijd aan het plaatsen van berichten en meer tijd aan belangrijke zaken. Plan alle berichten voor alle sociale kanalen tegelijk in vanaf één locatie. Houd uw sociale aanwezigheid actief, zelfs als u het zelf niet bent.

03

SEO en SEA

Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie (SEO); het is de gekoesterde droom van elke website-eigenaar. Door je website voor zoekmachines te optimaliseren op het gebied van content, techniek en offsite rankingfactoren zorgen wij voor hogere posities in Google en dús meer verkeer naar je website en meer leads.

04

Email Marketing

Met e-mail marketing zorg wij ervoor dat mensen zich bij jou aanmelden op een e-maillijst, veelal wordt dit een nieuwsbrief genoemd. Mensen kunnen zich bij je inschrijven (opt-in) en jij kunt ze vervolgens e-mails gaan toesturen. Het is ontzettend krachtig voor je business wanneer je een grote mailinglijst hebt, je kunt daar namelijk ook jouw en (als affiliate) andermans producten aan promoten.

05

Website onderhoud en hosting

Onze servers zijn speciaal geoptimaliseerd voor WordPress met de meest optimale instellingen en tweaks. Geen zorgen meer met onze Managed WordPress Hosting. Wij zorgen ervoor dat je WordPress Core en plugins geüpdate worden zodat je website altijd veilig en gezond is.
Je hebt zelf ook volledige toegang tot je website en WordPresss.

06

Fotografie (drone) en Film

Fotografie is een visuele weergave, waar uw doelgroep een goed inzicht krijgt waar u en / of uw bedrijf voor staat. Emotie in beeld. Of het nu gaat om een prachtige bedrijfsreportage of sfeerimpressie. Wij zorgen voor het  plaatje  of film dat past bij uw online doeleinden.

07

Teksten, blogs en interviews

Teksten zijn vaak een sluitpost bij je marketing. Terwijl goede teksten de basis zijn. Ze trekken nieuwe klanten aan en vergroten je bereik. Beelden trekken de aandacht. En het is je verhaal dat overtuigt. 

And wait a moment, there's more for you

Websites that make sense for businesses of all sizes.

Online marketing is een ontzettend breed begrip. Veel organisaties zien er wel de voordelen van in, maar hebben zelf niet de tijd of capaciteit om er intensief mee aan de slag te gaan. En dat is zonde! Want met een mooie website wil je graag de juiste doelgroep bereiken.

Extra diensten

Business strategie en verdienmodel

Heb jij je verdienmodel al uitgewerkt? Dit is een belangrijk onderdeel van je businessmodel. Weet waar je klanten kunt vinden en hoe je winst kunt maken. We zetten de belangrijkste manieren om geld te verdienen op een rij. 

Logo Design

maken & ontwerpen wij jouw logo, huisstijl en/of website op maat, betaalbaar en erg snel.